Akkor most mi jövünk!

Tisztelt Támogatóink!

Még egyszer nagyon köszönjük a támogatást, mellyel hozzájárultatok ahhoz, hogy egyesületünk immár két helyen, Veszprémben és Hárskúton is a piacon jelenleg elérhető, egyik legkorszerűbb meteorológiai állomásokkal mérjen és archiválja a mért adatokat.
A támogatásokból egy élő webkamerára is futotta, mely élőképe a vmeteo.hu oldalunkon már elérhető.Köszönetünket két módon kívánjuk kifejezni:
Támogatóinknak hozzáférést biztosítunk a mérésekhez, mind a két állomáshoz, illetve 2017. július 28-án, 17 órától Veszprémben, az Alkotmány u. 7. sz. alatt, ahol állomásunk is található, meghívunk benneteket egy kötetlen beszélgetésre, állomáslátogatásra, bográcsban készült egytálételre és természetesen egy kis itókára is vendégül látunk.
Részvételi szándékod válaszban kérlek jelezd. 1 fő vendéget természetesen mindenki hozhat magával.

A meghívók kiküldése előtt kérlek "okostelefonodra" töltsd le az AppStore-ból, vagy a GooglePlay
áruházból a "Netatmo" nevű alkalmazást. Ez mondjuk legyen meg 2017. 07. 18. 20 óráig.
A meghívókat az alkalmazásra ekkor kezdjük kiküldeni.


1. lépésben kapsz egy angol nyelvű levelet a vmeteo@gmail.com-tól, melyben egy linkre kattintva a te mélcímeddel és az általad meghatározott jelszóval regisztrálnod kell.
Figyelem! 2 db e-mailt is kapsz, egyet Veszprémre, egyet Hárskútra. Amennyiben csak az egyik állomás érdekel, azt jelezd nekünk!

2. lépés: a sikeres regisztráció után már a Netatmo rendszer küld neked e-mailt, ahol szintén egy linkre kattintva tudod a regisztrációd megerősíteni.

3. lépés: a megerősítés után elindítod a telefonodon a "Netatmo" alkalmazást, jobb alul a "LOGIN" feliratra kattintva a regisztrált mélcímeddel és jelszavaddal be is léphetsz a Vmeteo állomásokba. Innentől bármikor a zsebedben lesznek a friss időjárási adatok!

4. lépés: Ugyan ezzel a mécímmel és jelszóval be tudsz lépni a Netatmo webes felületére is:
https://auth.netatmo.com/access/checklogin?message=__NOT_LOGGED&next_url=http%3A%2F%2Fmy.netatmo.com%2Fapp%2Fstation


Ha felmerülne bármilyen technikai kérdés, állok rendelkezésetekre, akár FB Messengeren, akár Viberen, akár mobilon:

+36202340879

A fenti szöveget minden támogatónk e-mailben megkapta.

Vmeteo-Taki

Rovat: 
Váltás teljes nézetre