Elmúlt 24 óra

01.21. Kedden deült volt a reggeli égbolt. A hivatalos reggeli mérési időig -2,6°C-ig csökkent a hőmérséklet, de utána még tovább hűlt a levegő. A kora délelőtti órákban köd terítette be a várost, ami később feloszlott és néhány órás napsütés is jutott erre a napra. 2,4°C lett a maximum. 

01.22. Szerdán ködös volt a reggel. -5,5°C volt a leghidegebb hajnali órákban. Csak lassan oszlott fel a köd, de délután már egyre több napsütésben volt részünk. 0,3°C.ig melegedett fel a levegő. Zavartalan napsütés nellett 6,3°C maximumot mértünk. 

01.24. Péntek reggel köd van, -5,2°C-ig hűlt a levegő éjszaka. Napközben csak rövid időszakra szakadt fel a köd, ennek köszönhetően 0,0°C lett a napi maximum hőmérsékleti érték.

01.25. Szombat reggel erősen felhős az ég. párás a levegő. -3,4°C-ig csökkent a hőmérséklet. Egész nap borult, ködös maradt az idő, kereken 0,0°C-ig melegedett a levegő.

01.26. Vasárnap reggel sűrű köd van, ónos szitálás is volt. -1,3°C-ig csökkent a hőmérséklet. Egész nap megmaradt a köd, 0,5°C-ig melegedett a levegő.

01.27. Hétfő reggel párás a levegő, éjszaka 0,1°C-ig hűlt a levegő, de délelőtt 2 tizeddel fagypont alá hűlt. Napközben vékonyodott felettünk a ködfelhőzet, előbukkant a Nap, de hamar visszazárt a köd, így a napi maximum érték 3,4°C lett.

01.28. Kedden ködös a reggel, gyenge szitálással. Az éjszakai órákban -1°C-ot is mértünk, ami reggel fagypont közelébe emelkedett. 

 

 


  

 


 

Váltás teljes nézetre