Elindult a mobilra optimalizált oldalunk

Mostantól elérhető a vmeteo.hu mobilra optimalizált változata is. Egyelőre a teszt időszak zajlik, várjuk a tapasztalatokat.

Aki most nézi meg a vmeteo.hu oldalt mobiltelefonról, egyelőre a teljes felület látszik, az a http://m.vmeteo.hu/ cím beütésével azonban már a telefonokra optimalizált felület érhető el, ahol minden funkció felérhető, így az üzenőfal és a képbeküldés is.

Később automatikusan, a kijelző méretének megfelelően nyílik meg oldalunk. Asztali számítógépekgépek, notebook-ok, tabletek maradnak a teljes nézeten.

Az észrevételeket, véleményeket ehhez a cikkhez beírva várjuk.

Köszönjük a segítséget!

Rovat: 

Hozzászólások

Symbian 9.4 op. rendszer, Opera Mini 7.10 - tökéletes láthatóság, olvashatóság. A képernyő méretének megfelelő szövegtördelés. A fekvő olvasói képek majdnem kitöltik a képernyőt nagyításkor. Azt hiszem minden funkció működik. Köszönet és gratuláció a fejlesztő(k)nek!

Köszönjük a visszajelzést :) Ha a telódra telepíthető az Opera Mobile, akkor én azt javasolnám a Mini helyett. A Mini nagyon le van butítva. Opera Mobile-al még jobb a felhasználói élmény :)

Van Opera Mobile-om, de mivel csak havi 500 Mb adatforgalmat fizetek - és ebben benne van a Skype, internetes rádió, - igyekszem a Minit használni abban a néhány napban, mikor nem vagyok PC közelben. Animációkhoz és egyes oldalakhoz használom az Opera Mobile-t. De azért köszönöm!

Nekem is nagyon tetszik minden, én 2.3.5 Androiddal nézem. Smile Abszolút jól kezelhető a menü, és gyors a betöltés. Gratula hozzá!

Köszönjük a visszajelzéseket, mától élesben is működik a mobil verzió.
Váltás teljes nézetre