Nagyszerű érzés kapni, de még jobb adni

Képzeld el, hogy van egy elérhetetlennek tűnő álmod, amit egy ünnepi pillanatban eléd tesznek. Minimum megkönnyezed. Ez az ajándék pedig most mindenkié, aki nézi, figyeli, követi a VMeteot.

Épp a napokban kaptunk egy kérdést, hogy tervezünk-e applikációt kiadni. Mivel elérhető a vmeteo.hu-nak egy maximálisan jól használható mobil verziója, nem foglalkoztunk vele komolyabban. Persze sokszor gondoltuk, hogy jól nézne ki egy widget a telefonunkon, aminek segítségével egy pillantás alatt le lehetne olvasni az adott veszprémi hőmérsékletet a saját állomásunk adatai alapján, de ilyen úri huncutságokra nem telik.

Aztán jött Pero, az informatikus mindenesünk, aki az ünnepi vacsora közben arra kért minket, hogy vegyük elő a telefonunkat, mert készült egy meglepetéssel. Az instrukciókat követve néhány másodperccel később már a telefonunkon volt a VMeteo.hu saját applikációja. A magam részéről úgy örültem, mint egy kisgyerek a régóta vágyott játékának, de Taki is moslyogva próbálgatta a szempillantás alatt kedvencévé vált alkalmazást.

Természetesen nem vagyunk önzők, most, hogy kijátszottuk magunkat vele, megosztjuk mindenkivel az applikációt, amelyet Pero tervezése alapján Barta Éva készített az Infornax kötelékében. A program még finomításokra szorul, de nem bírjuk magunkban tartani az eddigi eredményt, szóval használjátok olyan nagy örömmel, ahogy mi tesszük.

Az applikáció egyelőre Androidra érhető el, innen letölthető:
https://play.google.com/store/apps/details?id=vmeteo.app

Telepítsd most ;)

Az applikációt megnyitva az aktuális előrejelzés, valamint öt állomásunk mérési adatai érhetők el. A telefon asztalára kipakolt widget a hőmérsékletet és a következő 24 óra várható időjárását mutatja.

Órási köszönet a fejlesztésért az Infornax munkatársainak, Barta Évának és Peronak.

Boldog ünnepeket!

 

 

Rovat: 

Hozzászólások

Gratulálok az új fejlesztéshez. Szép karácsonyi ajándék mindenkinek. Küldök is egy karácsonyi dalt az egész csapatnak, most fedeztem fel: http://tinyurl.com/yxy7uax5

Váltás teljes nézetre