Történelmet írhat az MKB-MVM Veszprém csapata

Mit ígérhetünk a sok ezer Veszprém szurkolónak, ami az időjárást illeti Kölnben és Veszprémben?Kisebb, nagyobb nehéségek árán mégis lesz sok-sok veszprémi szurkoló a kölni Lanxess Arénában, ahol együtt dobban a Veszprémi Szív, együtt sír-nevet a szurkolótábor. Veszprémben, az Aréna előtt lesz óriáskivetítő és programok, nagyon nem mindegy, milyen időjárás vár ránk.....

Nézzük, a németországi városba utazók mire számíthatnak?

Köln, 2014. 05. 30. péntek:
A nap első felében több órás napsütés várható, csapadék nem lesz. Az északi szél gyenge marad, mérsékelt széllökések lehetnek, melyek sebessége nem haladja meg a 15 km/-t. Reggel 8°C környékére hűl a levegő, délután 21°C valószínű, de a kellemes időben ennél jóval több is lehet a hőérzet.

Köln, 2014.05.31. szombat:

Jórészt napos időre lehet számítani, a nappali gomolyképződésből csapadék nem valószínű. Gyenge marad a kezdetben északnyugati szél, mely délutánra nyugatira fordul és továbbra is gyenge lesz. Reggel 11°C, délután 21°C várható.

Köln, 2014. 06. 01. vasárnap:

Jórészt borult lesz az ég, napközben többször is kialakulhat gyenge, szemerkélő eső, azonban intenzív csapadék, zápor nem valószínű. A várhatóan kihullható víz csapadéknyom és 2 mm között változik. Gyenge délnyugati szél fúj, reggel 14°C, délután 18°C környékén alakul a levegő hőmérséklete.

Szóval nem kell sem hideg, sem rossz időre számítani, az időjárás ideális lesz városnézésre, szabadtéri sörivásra :) és ami nem időjárás függő, brutális szurkolásra, hogy az ilyen-olyan okok miatt itthon maradók is meghallják!!!!

Akkor nézzük szeretett városunk, Veszprém várható hétvégi időjárását, hiszen a Magyar Telekom jóvoltából az itthon maradók az Aréna előtt óriás kivetítő előtt tekinthetik meg a Final Four összes mérkőzését.Mivel ez szabadtéri rendezvény, nagyon nem mindegy, mire számíthatunk.

Nem húznám az időt, de meteorlógiai szempontból NAGY ESÉLLYEL semmilyen akadálya NEM LESZ egy kiváló szabadtéri rendezény lebonyolításának és sok-sok ember örömteli szurkolásának.

Kicsit részletesebben:

Veszprém, 2014. 05. 31. szombat:

Ki ismeri a mondást? Veszprémben vagy köd van, vagy harangoznak, vagy a szél fúj.

Utóbbi kettő borítékolható, hogy lesz. Egy tipikus hidegfront utáni időjárási helyzetben leszünk, felvonuló gomolyfelhőzettel, melyekből estleg kisebb zápor előfordulhat, de a csapadék valószínűsége elég kicsi. Az északnyugati szél lesz a meghatározó időjárási elem, a mérsékelt északnyugati alapszelet élénk, 30-40 km/h-s széllökések kiísérhetik. E-miatt a délutánra várható 20°C körüli maximum hőmérsékleti értéket kissé hűvösebbnek érezhetjük, ezért inkább tavaszias, (hosszú nadrág, pulcsi) mint nyári öltözék javasolt az Aréna előtti térre.

Veszprém, 2014. 06. 01. Vasárnap:

Az időjárás a szombatihoz képest hasonlóan alakul. Csak:

Főként délutánra sokat gyengül az északnyugati szél, bár nem lesz zavartalan a napsütés, csapadék nem valószínű. A levegő hőmérséklete reggel 9°C, délután 22°C, az esti órákban 16°C környékén mozog.

Mindent összevetve: az időjárás velünk van, jöjjenek minél többen a Veszprém Aréna elé mindkét napon 14 órától.

Az MKB-MVM Veszprém csapatának sok sikert és győzelmeket kívánunk!

 

 

 

 

Rovat: 
Váltás teljes nézetre